Book online
98 18 63 44

Serviceeftersyn af bil betaler sig

et serviceeftersyn af bil gennemgår vi alle detaljer for sikre os, at du får det bedste ud af bilens serviceeftersyn. Det er til dette eftersyn, vi opdager eventuelle tilstoppede olie- og luftfiltre, hvilket forøger benzinforbruget.

Eftersyn af bil fra top til bund

Det kan også være, at bremserne for eksempel kun yder 75 %, eller at nummerpladelyset er væk. Det er også her, vi eventuelt opdager, at airconditionanlægget skal repareres nu – eller måske udskiftes helt om et år.

Med andre ord er et serviceeftersyn en måde at spare mange penge på i længden. Vi dækker Aalborg, Nørresundby og Svenstrup.

Hvad koster serviceeftersyn?

Ønsker du en specifik pris på et serviceeftersyn, så kan du kontakte os på telefon 98 18 63 44. Her kan du også bestille en tid til et eftersyn af bilen, hvis du vil være sikker på at få din bil gennem det periodiske bilsyn. Vi foretager en gennemgang og klargøring af din bil til synet samt et grundigt serviceeftersyn, hvorefter vi giver en pris på arbejdet.

Hvis noget skal repareres, så bilen eventuelt er klargjort til et syn, giver vi også en pris på dette, så din bil kan komme gennem synshallen uden bemærkninger.

Når din bil har gennemgået vores autoværksteds serviceeftersyn, kan du være sikker på, at den lever op til de lovmæssige krav for færdselssikkerheden og miljøet.

Kontakt os i dag for en tid til et eftersyn af bil

Vores opdaterede kompetencer og mangeårige erfaring med blandt andet serviceeftersyn, reparationer af alle typer og eftersyn af bil gør, at du trygt kan overlade dit køretøj til os.

Ud over almindelige serviceeftersyn og reparationer kan vi os udbedre alle former for forsikringsskader. For eksempel glasskader, hærværk og lignende.

Kontakt os på telefon 98 18 63 44 eller send os en e-mail på bilens.vaerksted@gmail.com, hvis du vil høre mere om vores serviceeftersyn priser eller vores andre ydelser.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med dit serviceeftersyn.​