​Ring på telefon:

Udskiftning af bremser i Aalborg og omegn

Hos Bilens Værksted er vi eksperter i alle former for bil reparationer, heriblandt udskiftning af bilens bremser. Så hører du en mislyd eller mistænker du dine bremser for ikke at leve helt op til det, de bør, er du mere end velkommen til at kontakte os direkte.

Vi står for service og alle typer af reparationer på din bil i Svenstrup, Nørresundby og Aalborg. Med råd og vejledning fra vores dygtige og erfarne ansatte, kan du være sikker på, at dine bremser og resten af din bil er i orden, inden du bevæger dig ud på de danske landeveje.

Få et godt tilbud på udskiftning af bremser

For de fleste danskere er bilen en fast del af hverdagen. Vi er afhængige af bilen for at få hverdagen til at hænge sammen, og derfor skal den selvfølgelig være både stabil og driftssikker.

Vælger du at få foretaget et eftersyn af din bil hos os sørger vi for, at der er styr på alle skavanker og vigtige sikkerhedsmæssige installationer som for eksempel bremserne.

Vi kan rådgive dig om hvorvidt du har brug for at få udskiftet af bremserne på bilen, så du sikkert kan fragte dig selv og familien rundt i hverdagen.

​Vil du høre mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 98 18 63 44 eller ved at sende os en e-mail på bilens.vaerksted@gmail.com og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os​ i dag!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Bilens Værksted Aalborg ApS

Anker Engelunds Vej 11, 9200 Aalborg SV

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 14.00

Skriv eller ring til os