​Ring på telefon:

Klargøring til syn af din bil

​Hos Bilens værksted kan vi sørge for at din bil bliver klargjort til et syn. Får du din bil klargjort til syn hos os, går vi den grundigt igennem og sørger for, at din bil går gennem det obligatoriske periodiske bilsyn første gang. På den måde kan en klargøring til bilsyn spare dig for den eventuelle merudgift, der er forbundet med at skulle til syn igen, hvis din bil dumper. Geografisk dækker Bilens Værksted Aalborg, Svenstrup og Nørresundby.

Grundig klargøring til syn

Hvis du vælger at få klargjort din bil til syn hos os, sørger vi for at finde alt, der vil kunne give problemer ved et bilsyn.

​Vi gennemgår dit køretøj for dig, og giver gerne et tilbud på alle reparationer efter vores eftersyn, så du selv kan tage stilling til, hvad du ønsker at få udbedret og hvordan.

Kontakt os for at høre mere

Vi står altid klar med råd og vejledning, hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores arbejde. Vi tilbyder klargøring af alle bilmærker.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 98 18 63 44 eller ved at sende os en e-mail på bilens.vaerksted@gmail.com, hvis du vil høre mere om hvad vi tilbyder.

Kontakt os​ i dag!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Bilens Værksted Aalborg ApS

Anker Engelunds Vej 11, 9200 Aalborg SV

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 14.00

Skriv eller ring til os