​Autoruder til alle bilmodeller  |   Montering af dæk på alle biler  |   Medlem af Dansk Bilbrancheråd  |   Auto-partner værksted  

​Ring på telefon:

Klargøring til syn af din bil

Hos Bilens Værksted kan vi sørge for, at din bil bliver klargjort til et syn. 

Får du din bil klargjort til syn hos os, går vi den grundigt igennem og sørger for, at din bil går gennem det obligatoriske periodiske bilsyn første gang. 

På den måde kan en klargøring til syn spare dig for den eventuelle merudgift, der er forbundet med at skulle til bilsyn igen, hvis din bil dumper.

Geografisk dækker Bilens Værksted Aalborg, Svenstrup og Nørresundby.

Grundig klargøring af bil til syn

Hvis du vælger at få klargjort din bil til syn hos os, sørger vi for at finde alt, der vil kunne give problemer ved et bilsyn.

Vi gennemgår dit køretøj for dig, og vi giver gerne et tilbud på alle reparationer efter vores serviceeftersyn, så du selv kan tage stilling til, hvad du ønsker at få udbedret.

Hvad koster klargøring til syn?

Prisen for klargøring til syn afhænger af, hvilken stand bilen er i, og hvad der eventuelt skal til for, at bilen kan godkendes i et bilsyn.

Vi står altid klar med råd og vejledning, hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores arbejde. Vi tilbyder klargøring til syn af alle bilmærker. Husk du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 98 18 63 44 eller ved at sende os en e-mail på bilens.vaerksted@gmail.com, hvis du vil høre mere om, hvad vi tilbyder, eller hvis du kunne tænke dig en pris på klargøring til bilsyn.

Indhent et gratis tilbud her!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 189 anmeldelser på​ Autobutler.dk

Firma

Bilens Værksted Aalborg ApS

Anker Engelunds Vej 11, 9200 Aalborg SV

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 14.00

Skriv eller ring til os