​Ring på telefon:

Serviceeftersyn betaler sig

​Når vi foretager et eftersyn af bil gennemgår alle detaljer, for sikre os at du får det bedste ud af bilens serviceeftersyn. Det er til dette serviceeftersyn, vi opdager eventuelle tilstoppede olie- og luftfiltre - hvilket forøger benzinforbruget. Det kan også være at bremserne for eksempel kun yder 75 %, eller at nummerpladelyset er væk. Det er også her, vi eventuelt opdager, at airconditionanlægget skal repareres nu – eller måske udskiftes helt om et år.

Med andre ord er et serviceeftersyn måske en måde at spare mange penge på i længden. Vi dækker Aalborg, Nørresundby og Svenstrup.

Grundigt eftersyn af bil

Bestil tid til et serviceeftersyn hos Bilens Værksted i Aalborg, hvis du vil være sikker på at få din bil gennem det periodiske bilsyn. Vi laver en gennemgang og klargøring af din bil til synet. Vi laver et grundigt eftersyn, hvorefter vi giver en pris på arbejdet. Hvis noget skal repareres, så bilen eventuelt er klargjort til et syn, giver vi også en pris på dette, så din bil kan komme gennem synshallen uden bemærkninger.

Når din bil har gennemgået vores serviceeftersyn, kan du være sikker på, at den lever op til de lovmæssige krav for færdselssikkerheden og miljøet.

Vores opdaterede kompetencer og mangeårige erfaring med blandt andet serviceeftersyn, reparationer af alle typer og eftersyn af bil gør, at du trygt kan overlade dit køretøj til os.

Udover almindelige serviceeftersyn og reparationer kan vi os udbedre alle former for forsikringsskader. For eksempel glasskader, hærværk og lignende.

Kontakt os i dag for en tid til serviceeftersyn

Kontakt os på telefon 98 18 63 44 eller send os en mail på bilens.vaerksted@gmail.com, hvis du vil høre mere om eftersyn af bil eller andre af vores ydelser. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med dit serviceeftersyn. 

Kontakt os​ i dag!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Bilens Værksted Aalborg ApS

Anker Engelunds Vej 11, 9200 Aalborg SV

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 14.00

Skriv eller ring til os